SEOClerks

always get Errors prevented your service from being saved?



Enter a reason for deleting this comment

always get Errors prevented your service from being saved?

I already add more than 100 words and unique description but keep having this message
============================================
Errors prevented your service from being saved.

Your description is too short. It should be very detailed, unique and contain at least 100 words
---
Errors prevented your service from being saved.

Your description is too short. It should be very detailed, unique and contain at least 100 words

Comments

Please login or sign up to leave a comment

Join
ionicware

This has been tested and works. If you are getting this error, you have less than 100 words. It is as simple as that. This isn't characters but whole words. Keep in mind, if you repeat words over and over to obtain 100 words, your service will be deleted and you will be infracted for spamming. 

The new version of SEOClerks will have a word counter built in. Here is a screenshot:
always get Errors prevented your service from being saved?



Are you sure you want to delete this post?

ashrafonline

Yes, i too got that error yesterday while adding a new service.. after i add some content to description it saved properly..
Our description content should be more than 100 words..



Are you sure you want to delete this post?

experttr

If you have that type of error that means your description was too short and you need to add content to your description but if your content is upto 100 word and you still same error is better to notify seoclerks admin



Are you sure you want to delete this post?

veerdee

yes I know it, but my description already more than 100 words always get Errors prevented your service from being saved?
I even got error replying here
Your answer is too short. It must be at least 30 words or more.
OMG, I can't believe this s**T



Are you sure you want to delete this post?

PBGroup

Hello
It looks like that there is a bug in the system. I had the same problem. I changed the browser, and everything was fine again ;)
So try with safari or firefox - i had the problems with IE ...

Kind regards Soraya de Vries



Are you sure you want to delete this post?